490 de minute de zbor, record nou in lumea dronelor

490 de minute de zbor, record nou in lumea dronelor

Publicat de Larissa Popovici pe data de 12. 03. 2020., 10:14:27

  • Distribuie:

Quaternium, o companie cu sediul in Spania, a inregistrat recordul pentru o drona hibrida multi-rotor, cu o performanta cu aproape o ora mai mult decat recordul anterior.


Quaternium a zburat timp de 8 ore si 10 minute, 490 de minute, cu propria drona, ceea ce nu este surprinzator, deoarece de la infiintarea lor, timp de sase ani lucreaza la realizarea noilor recorduri.


Dezvoltat de Quaternium, drona combina sisteme electrice si baterii folosind un motor cu doi timpi pe gaz, alimentat cu combustibil de 95 de octani, la un raport de amestec de ulei de patru procente. Sistemul aerian fara pilot cantareste aproximativ 25 de kilograme si poate transporta o greutate de 10 kilograme.


Atunci cand transporta incarcarcatura maxima, drona este capabil sa ramana in aer aproximativ 2 ore, in timp ce viteza ei este de aprox. intre 13,4 si 22,4 km / h.


Drona Hybrix 2.1 pentru setarea recordurilor mondial a fost modificat pentru a utiliza mai mult combustibil. Alte drone care au zburat un timp record s-au bazat pe sisteme alimentate cu hidrogen.
Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index