300 de drone au facut spectacol de multumire personalului medical din China

300 de drone au facut spectacol de multumire personalului medical din China

Publicat de Larissa Popovici pe data de 27. 09. 2021., 12:11:58

  • Distribuie:

Trei sute de drone au aparut pe cer cu cateva nopti in urma deasupra Zhuhai, China, in semn de multumire echipei medicale care a luptat importiva coronavirus din provincia Hubei, locatie care a fost cea mai expusa in timpul focarului. Dronele au facut un spectacol de lumini sincronizate care a umplut cerul cu animatii.


In fotografiile si videoclipurile evenimentului, dronele apar formand diferite imagini, inclusiv o femeie care isi scoate masca, vedete, un urs care ureaza „Bine ati venit” si alte alte imagini legate de echipele medicale.Dronele au fost trimise ca parte a unui mesaj de multumire pentru cadrele medicale care au iesit recent din auto-izolare dupa ce au ajutat pacientii infectati de coronavirus din provincia Hubei, de unde isi are si originea pandemia.


Drone, China si coronavirus

Wuhan, China, a fost epicentrul focarului de coronavirus, primul numar de cazuri devenind publice la sfarsitul lunii decembrie a anului trecut. China a luat masuri puternice prin inchiderea intregii regiuni si fortarea oamenilor la auto-izolare.


De asemenea, China a folosit dronele pentru a aplica aceste noi politici de carantina. Printre primele observatii s-a numarat o drona echipata cu megafon care a solicitat persoanele sa respecte regulile impuse de autoritati. Foarte curand si autoritatile din alte tari au adoptat aceasta practica. In SUA, acum se desfasoara o criza politica din partea criticilor care acuza politia de practici de supraveghere nejustificate.


Multi fermieri din China au folosit drona agricola proprie ca o modalitate de a-si ajuta prietenii, familia si vecinii. Agricultorii au reusit sa echipeze dronele cu rezervoare, pentru a pulveriza dezinfectant prin sate. Alte tari precum, Spania și India, folosesc de asemenea drone in sarcinile de dezinfectare a localitatilor.

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index